Page 17 - Groot Nyvendaal - 9 Schitterende appartementen in Velp
P. 17

Duurzaam wonen in het groene Velp
Met veel genoegen heeft conStabiel een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van het schitterend gelegen appartementencomplex aan de Ringalle 35 in Velp. Vanaf het definitieve schetsontwerp van de architect (Hurenkamp Architecten en adviseurs, tevens uit Velp) hebben wij ons ge- bogen over de gehele technische uitwerking van het project, zowel voor het bouwkundige- als het constructieve advies.
Het resultaat mag er zijn. Een toekomstbestendig en duurzaam gebouw, waar het straks heerlijk wonen is. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen en een luchtwarmtepompen, waarmee het gebouw straks niet alleen verwarmd, maar ook gekoeld kan worden. Door te kiezen voor deze vorm van hernieuw- bare energie zorg je voor een prettig binnenklimaat tegen lage energiekosten en houd je tegelijkertijd rekening met het milieu.
Wij wensen de nieuwe bewoners van Groot Nyvendaal veel geluk in hun comfortabele appartement aan de rand van de Veluwe.
conStabiel | Adviseurs in Bouwtechniek
conStabiel is een adviesbureau dat zich met veel enthousiasme ver- diept in alle technische aspecten van de bouw. Ons team heeft ruime ervaring op het gebied van bouwtechniek, in de breedste zin van het woord. Door onze kennis van alle facetten van het bouwproces kunnen wij een volledig advies geven. Dit advies leidt tot kwalitatief goede, maakbare, economische en duurzame oplossingen.
17
        15   16   17   18   19