Page 11 - Groot Nyvendaal - 9 Schitterende appartementen in Velp
P. 11

 11
   De makelaar en de ontwikkelaar aan het woord:
Assink Makelaars
Webro Invest B.V.
Onze dynamische en flexibele organisatie richt zich specifiek op binnenstedelijke heront- wikkelingslocaties waarbij de focus ligt op de realisatie van levensloopbestendige woningen en kleinschalige- en hoogwaardige zorgprojec- ten. Hierbij combineren wij jarenlange expertise en ervaring met specialistische kennis van-
Momenteel hebben wij als Webro Invest B.V. diverse woon-en zorgprojecten onder onze hoede in de gemeente Rheden en krijgen wij vanuit diverse richtingen informatie aangaande de meest recente woonwensen en -eisen van de lokale bevolking maar ook van de regio,
Dit helpt Webro Invest B.V. enorm in haar visie om smaakvolle architectuur te combineren met de laatste ontwikkelingen op het terrein van duurzaamheid, bouwkundige kwaliteit, domotica en keuze van bouwmateriaal, zodat wij u ultiem woongenot kunnen garanderen in onze appartementen van Groot Nyvendaal.
Tegen de nieuwe bewoners zeggen we graag : welkom in Groot Nyvendaal!
  Als Assink Makelaars zijn wij enorm verheugd om onze marktkennis te mogen gaan inzetten bij de verkoop van deze prachtige appartementen.
Al decennialang staan wij midden in de Velpse- en Rozendaalse samenleving en mogen wij met ons enthousiaste en kundige team een groot deel van de woningverkopen in onze regio succesvol verzorgen.
Graag staan wij u terzijde bij het maken van uw persoonlijke woonkeuzes en wensen wij u alvast veel plezier bij de invulling van uw persoonlijke wensen in uw appartement in het project Groot Nyvendaal. U bent te allen tijde welkom bij ons op kantoor waarbij wij u volledig kunnen informeren.
en inzichten in de lokale markt.
 


   9   10   11   12   13